Wetterbygden Stars vs Malbas

Wetterbygden Stars vs MalbasWetterbygden StarsMalbas

🏀 2024-02-16 – Superettan

 

Wetterbygden Stars vs Malbas Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Wetterbygden Stars och Malbas och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Wetterbygden Stars vs Malbas Prognoser

Vår prognos för matchen Wetterbygden Stars vs Malbas som spelas i Superettan den 2024-02-16 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Wetterbygden Stars vs Malbas Prognoser

Vår prognos för matchen Wetterbygden Stars vs Malbas som spelas i Superettan den 2024-02-16 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Wetterbygden Stars vs Malbas?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Wetterbygden Stars vs Malbas, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Wetterbygden Stars vs Malbas Förhandstitt

Matchen Wetterbygden Stars vs Malbas som spelas i Superettan kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-02-16. Hemmalaget kommer med 13 segrar på de 23 senaste matcherna som spelats, medan Malbas har ett 0.455 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Wetterbygden Stars med 0 segrar på hemmaplan, medan Malbas har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Wetterbygden Stars en genomsnittlig poängskillnad på 3.8 poäng, medan Malbas har en genomsnittlig poängskillnad på -3.2 poäng:

  • Wetterbygden Stars: 79.6 poäng i snitt för, 75.8 poäng i snitt mot
  • Malbas: 72.5 poäng i snitt för, 75.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Wetterbygden Stars och Malbas

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Wetterbygden Stars och Malbas:

Datum Resultat
2023-11-19 Malbas 62 – 75 Wetterbygden Stars
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Wetterbygden Stars vs Malbas matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Wetterbygden Stars vs Malbas match?