GAIS vs Västerås SK

GAIS vs Västerås SKGAISVästerås SK

⚽ 2024-05-11 – Allsvenskan

 

GAIS vs Västerås SK Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

GAIS vs Västerås SK Prognoser

Vår förutsägelse för GAIS vs Västerås SK matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-05-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

GAIS vs Västerås SK Prognoser

Vår förutsägelse för GAIS vs Västerås SK matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-05-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på GAIS vs Västerås SK?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen GAIS vs Västerås SK rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

GAIS vs Västerås SK Förhandstitt

Matchen mellan GAIS och Västerås SK kommer att ske den 2024-05-11. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare F. Holmberg och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Västerås SK har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan GAIS – Västerås SK, har GAIS 1 segrar hemma, medan Västerås SK har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för GAIS: n/a
  • för Västerås SK: n/a

Resultat Mellan GAIS och Västerås SK

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan GAIS och Västerås SK:

Datum Resultat
2023-10-29 Västerås SK 2 – 1 GAIS
2023-07-24 GAIS 0 – 2 Västerås SK
2021-10-05 Västerås SK 3 – 0 GAIS
2021-04-17 GAIS 1 – 0 Västerås SK

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan GAIS – Västerås SK.

Vilka är dina kommentarer och tips för GAIS vs Västerås SK?