Virtus Bologna vs Partizan

Virtus Bologna vs PartizanVirtus BolognaPartizan

🏀 2024-02-02 – Euroleague

 

Virtus Bologna vs Partizan Förhandstitt

Matchen Virtus Bologna vs Partizan som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2024-02-02. Hemmalaget kommer med 13 segrar på de 18 senaste matcherna som spelats, medan Partizan har ett procentuellt facit i vinst på de senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Virtus Bologna med 0 segrar på hemmaplan, medan Partizan har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Virtus Bologna en genomsnittlig poängskillnad på 10.9 poäng, medan Partizan har en genomsnittlig poängskillnad på poäng:

  • Virtus Bologna: 87.7 poäng i snitt för, 76.8 poäng i snitt mot
  • Partizan: poäng i snitt för, poäng i snitt mot

Resultat Mellan Virtus Bologna och Partizan

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Virtus Bologna och Partizan:

Datum Resultat
2023-12-28 Partizan 75 – 77 Virtus Bologna
2023-03-07 Virtus Bologna 79 – 88 Partizan
2022-10-20 Partizan 90 – 62 Virtus Bologna
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Virtus Bologna vs Partizan matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Virtus Bologna vs Partizan Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Virtus Bologna och Partizan och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Virtus Bologna vs Partizan Prognoser

Vår prognos för matchen Virtus Bologna vs Partizan som spelas i Euroleague den 2024-02-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Virtus Bologna vs Partizan Prognoser

Vår prognos för matchen Virtus Bologna vs Partizan som spelas i Euroleague den 2024-02-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Virtus Bologna vs Partizan?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Virtus Bologna vs Partizan, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Virtus Bologna vs Partizan match?