Viborg vs Hvidovre

Viborg vs HvidovreViborgHvidovre

⚽ 2024-03-31 – Superliga

 

Viborg vs Hvidovre Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Viborg vs Hvidovre Prognoser

Vår förutsägelse för Viborg vs Hvidovre matchen som spelas i Superliga den 2024-03-31 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Viborg vs Hvidovre Prognoser

Vår förutsägelse för Viborg vs Hvidovre matchen som spelas i Superliga den 2024-03-31 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Viborg vs Hvidovre?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Viborg vs Hvidovre rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Viborg vs Hvidovre Förhandstitt

Matchen mellan Viborg och Hvidovre kommer att ske den 2024-03-31. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare J. Poulsen och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Hvidovre har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Viborg – Hvidovre, har Viborg 1 segrar hemma, medan Hvidovre har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Viborg: n/a
  • för Hvidovre: n/a

Resultat Mellan Viborg och Hvidovre

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Viborg och Hvidovre:

Datum Resultat
2024-02-25 Hvidovre 2 – 2 Viborg
2023-08-14 Viborg 0 – 0 Hvidovre
2021-02-26 Viborg 1 – 0 Hvidovre
2020-10-25 Hvidovre 1 – 2 Viborg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Viborg – Hvidovre.

Vilka är dina kommentarer och tips för Viborg vs Hvidovre?