New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks

New Orleans Pelicans vs Milwaukee BucksNew Orleans PelicansMilwaukee Bucks

🏀 2024-03-29 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Milwaukee Bucks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2024-03-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2024-03-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-03-29. Hemmalaget kommer med 44 segrar på de 72 senaste matcherna som spelats, medan Milwaukee Bucks har ett 0.639 procentuellt facit i vinst på de 72 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 0 segrar på hemmaplan, medan Milwaukee Bucks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 5.2 poäng, medan Milwaukee Bucks har en genomsnittlig poängskillnad på 3.6 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 115.7 poäng i snitt för, 110.5 poäng i snitt mot
  • Milwaukee Bucks: 120.6 poäng i snitt för, 117 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Milwaukee Bucks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Milwaukee Bucks:

Datum Resultat
2024-01-28 Milwaukee Bucks 141 – 117 New Orleans Pelicans
2023-01-30 Milwaukee Bucks 135 – 110 New Orleans Pelicans
2022-12-20 New Orleans Pelicans 119 – 128 Milwaukee Bucks
2022-01-01 Milwaukee Bucks 136 – 113 New Orleans Pelicans

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Milwaukee Bucks match?