Valencia vs Almeria

Valencia vs AlmeriaValenciaAlmeria

⚽ 2024-02-03 – La Liga

 

Valencia vs Almeria Förhandstitt

Matchen mellan Valencia och Almeria kommer att ske den 2024-02-03. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare Rubén Baraja och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Almeria har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Valencia – Almeria, har Valencia 0 segrar hemma, medan Almeria har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Valencia: n/a
  • för Almeria: n/a

Resultat Mellan Valencia och Almeria

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Valencia och Almeria:

Datum Resultat
2023-09-23 Almeria 2 – 2 Valencia
2023-04-09 Almeria 2 – 1 Valencia
2023-01-23 Valencia 2 – 2 Almeria
2015-05-23 Almeria 2 – 3 Valencia

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Valencia – Almeria.

Valencia vs Almeria Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Valencia vs Almeria Prognoser

Vår förutsägelse för Valencia vs Almeria matchen som spelas i La Liga den 2024-02-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Valencia vs Almeria Prognoser

Vår förutsägelse för Valencia vs Almeria matchen som spelas i La Liga den 2024-02-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Valencia vs Almeria?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Valencia vs Almeria rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Valencia vs Almeria?