Union Saint-Gilloise vs Liverpool

Union Saint-Gilloise vs LiverpoolUnion Saint-GilloiseLiverpool

⚽ 2023-12-14 – UEFA Europa League

 

Union Saint-Gilloise vs Liverpool Förhandstitt

Matchen mellan Union Saint-Gilloise och Liverpool kommer att ske den 2023-12-14. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 17:45 GMT. Laget leds av tränare A. Blessin och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Liverpool har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Union Saint-Gilloise – Liverpool, har Union Saint-Gilloise 0 segrar hemma, medan Liverpool har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Union Saint-Gilloise: n/a
  • för Liverpool: Diogo Jota(1 goals/match);

Resultat Mellan Union Saint-Gilloise och Liverpool

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Union Saint-Gilloise och Liverpool:

Datum Resultat
2023-10-05 Liverpool 2 – 0 Union Saint-Gilloise
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Union Saint-Gilloise – Liverpool.

Union Saint-Gilloise vs Liverpool Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Union Saint-Gilloise vs Liverpool Prognoser

Vår förutsägelse för Union Saint-Gilloise vs Liverpool matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-12-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Union Saint-Gilloise vs Liverpool Prognoser

Vår förutsägelse för Union Saint-Gilloise vs Liverpool matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-12-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Union Saint-Gilloise vs Liverpool?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Union Saint-Gilloise vs Liverpool rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Union Saint-Gilloise vs Liverpool?