Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers

Boston Celtics vs Cleveland CavaliersBoston CelticsCleveland Cavaliers

🏀 2023-12-13 – NBA

 

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Förhandstitt

Matchen Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2023-12-13. Hemmalaget kommer med 16 segrar på de 21 senaste matcherna som spelats, medan Cleveland Cavaliers har ett 0.591 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Boston Celtics med 1 segrar på hemmaplan, medan Cleveland Cavaliers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Boston Celtics en genomsnittlig poängskillnad på 8.5 poäng, medan Cleveland Cavaliers har en genomsnittlig poängskillnad på 0.7 poäng:

  • Boston Celtics: 117.3 poäng i snitt för, 108.8 poäng i snitt mot
  • Cleveland Cavaliers: 111.3 poäng i snitt för, 110.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Boston Celtics och Cleveland Cavaliers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Boston Celtics och Cleveland Cavaliers:

Datum Resultat
2023-03-07 Cleveland Cavaliers 118 – 114 Boston Celtics
2023-03-02 Boston Celtics 117 – 113 Cleveland Cavaliers
2022-11-03 Cleveland Cavaliers – Boston Celtics
2022-10-29 Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Boston Celtics och Cleveland Cavaliers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2023-12-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2023-12-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers match?