Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves

Toronto Raptors vs Minnesota TimberwolvesToronto RaptorsMinnesota Timberwolves

🏀 2023-10-26 – NBA

 

Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2023-10-26. Hemmalaget kommer med 4 segrar på de 4 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 5 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Toronto Raptors med 2 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Toronto Raptors en genomsnittlig poängskillnad på 23.5 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på 13 poäng:

  • Toronto Raptors: 121.5 poäng i snitt för, 98 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 117.6 poäng i snitt för, 104.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Toronto Raptors och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Toronto Raptors och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2023-03-18 Toronto Raptors 122 – 107 Minnesota Timberwolves
2023-01-20 Minnesota Timberwolves 128 – 126 Toronto Raptors
2022-03-31 Toronto Raptors 125 – 102 Minnesota Timberwolves
2022-02-17 Minnesota Timberwolves 91 – 103 Toronto Raptors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Toronto Raptors och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-10-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-10-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves match?