Strasbourg vs Monaco

Strasbourg vs MonacoStrasbourgMonaco

⚽ 2024-03-10 – Ligue 1

 

Strasbourg vs Monaco Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Strasbourg vs Monaco Prognoser

Vår förutsägelse för Strasbourg vs Monaco matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-03-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Strasbourg vs Monaco Prognoser

Vår förutsägelse för Strasbourg vs Monaco matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-03-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Strasbourg vs Monaco?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Strasbourg vs Monaco rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Strasbourg vs Monaco Förhandstitt

Matchen mellan Strasbourg och Monaco kommer att ske den 2024-03-10. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare P. Vieira och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Monaco har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Strasbourg – Monaco, har Strasbourg 1 segrar hemma, medan Monaco har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Strasbourg: n/a
  • för Monaco: n/a

Resultat Mellan Strasbourg och Monaco

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Strasbourg och Monaco:

Datum Resultat
2023-08-20 Monaco 3 – 0 Strasbourg
2023-04-02 Monaco 4 – 3 Strasbourg
2022-08-06 Strasbourg 1 – 2 Monaco
2022-03-13 Strasbourg 1 – 0 Monaco

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Strasbourg – Monaco.

Vilka är dina kommentarer och tips för Strasbourg vs Monaco?