Fiorentina vs Roma

Fiorentina vs RomaFiorentinaRoma

⚽ 2024-03-10 – Serie A

 

Fiorentina vs Roma Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Fiorentina vs Roma Prognoser

Vår förutsägelse för Fiorentina vs Roma matchen som spelas i Serie A den 2024-03-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Fiorentina vs Roma Prognoser

Vår förutsägelse för Fiorentina vs Roma matchen som spelas i Serie A den 2024-03-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Fiorentina vs Roma?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Fiorentina vs Roma rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Fiorentina vs Roma Förhandstitt

Matchen mellan Fiorentina och Roma kommer att ske den 2024-03-10. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare V. Italiano och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Roma har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Fiorentina – Roma, har Fiorentina 2 segrar hemma, medan Roma har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Fiorentina: n/a
  • för Roma: n/a

Resultat Mellan Fiorentina och Roma

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Fiorentina och Roma:

Datum Resultat
2023-12-10 Roma 1 – 1 Fiorentina
2023-05-27 Fiorentina 2 – 1 Roma
2023-01-15 Roma 2 – 0 Fiorentina
2022-05-09 Fiorentina 2 – 0 Roma

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Fiorentina – Roma.

Vilka är dina kommentarer och tips för Fiorentina vs Roma?