Sporting Lisbon vs Rakow Czestochowa

Sporting Lisbon vs Rakow CzestochowaSporting LisbonRakow Czestochowa

⚽ 2023-11-09 – UEFA Europa League

 

Sporting Lisbon vs Rakow Czestochowa Förhandstitt

Matchen mellan Sporting Lisbon och Rakow Czestochowa kommer att ske den 2023-11-09. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Rúben Amorim och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Rakow Czestochowa har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sporting Lisbon – Rakow Czestochowa, har Sporting Lisbon 0 segrar hemma, medan Rakow Czestochowa har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sporting Lisbon: n/a
  • för Rakow Czestochowa: n/a

Resultat Mellan Sporting Lisbon och Rakow Czestochowa

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sporting Lisbon och Rakow Czestochowa:

Datum Resultat
2023-10-26 Rakow Czestochowa 1 – 1 Sporting Lisbon
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sporting Lisbon – Rakow Czestochowa.

Sporting Lisbon vs Rakow Czestochowa Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sporting Lisbon vs Rakow Czestochowa Prognoser

Vår förutsägelse för Sporting Lisbon vs Rakow Czestochowa matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sporting Lisbon vs Rakow Czestochowa Prognoser

Vår förutsägelse för Sporting Lisbon vs Rakow Czestochowa matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sporting Lisbon vs Rakow Czestochowa?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sporting Lisbon vs Rakow Czestochowa rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sporting Lisbon vs Rakow Czestochowa?