Sparta Prague vs Galatasaray

Sparta Prague vs GalatasaraySparta PragueGalatasaray

⚽ 2024-02-22 – UEFA Europa League

 

Sparta Prague vs Galatasaray Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sparta Prague vs Galatasaray Prognoser

Vår förutsägelse för Sparta Prague vs Galatasaray matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-02-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sparta Prague vs Galatasaray Prognoser

Vår förutsägelse för Sparta Prague vs Galatasaray matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-02-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sparta Prague vs Galatasaray?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sparta Prague vs Galatasaray rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Sparta Prague vs Galatasaray Förhandstitt

Matchen mellan Sparta Prague och Galatasaray kommer att ske den 2024-02-22. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare B. Priske och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Galatasaray har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sparta Prague – Galatasaray, har Sparta Prague 0 segrar hemma, medan Galatasaray har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sparta Prague: n/a
  • för Galatasaray: n/a

Resultat Mellan Sparta Prague och Galatasaray

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sparta Prague och Galatasaray:

Datum Resultat
2024-02-15 Galatasaray 3 – 2 Sparta Prague
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sparta Prague – Galatasaray.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sparta Prague vs Galatasaray?