Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers

Sacramento Kings vs Portland Trail BlazersSacramento KingsPortland Trail Blazers

🏀 2023-11-09 – NBA

 

Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers Förhandstitt

Matchen Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2023-11-09. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 6 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.429 procentuellt facit i vinst på de 7 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Sacramento Kings med 1 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Sacramento Kings en genomsnittlig poängskillnad på -5.2 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på -5.4 poäng:

  • Sacramento Kings: 110.5 poäng i snitt för, 115.7 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 104.3 poäng i snitt för, 109.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Sacramento Kings och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Sacramento Kings och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2023-04-01 Portland Trail Blazers 114 – 138 Sacramento Kings
2023-03-30 Portland Trail Blazers 80 – 120 Sacramento Kings
2023-02-24 Sacramento Kings 133 – 116 Portland Trail Blazers
2022-10-20 Sacramento Kings 108 – 115 Portland Trail Blazers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Sacramento Kings och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2023-11-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2023-11-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers match?