Alba Berlin vs Panathinaikos

Alba Berlin vs PanathinaikosAlba BerlinPanathinaikos

🏀 2023-11-10 – Euroleague

 

Alba Berlin vs Panathinaikos Förhandstitt

Matchen Alba Berlin vs Panathinaikos som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:00 GMT tid den 2023-11-10. Hemmalaget kommer med 5 segrar på de 6 senaste matcherna som spelats, medan Panathinaikos har ett 1.000 procentuellt facit i vinst på de 5 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Alba Berlin med 2 segrar på hemmaplan, medan Panathinaikos har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Alba Berlin en genomsnittlig poängskillnad på 17.2 poäng, medan Panathinaikos har en genomsnittlig poängskillnad på 22.6 poäng:

  • Alba Berlin: 99.5 poäng i snitt för, 82.3 poäng i snitt mot
  • Panathinaikos: 87.4 poäng i snitt för, 64.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Alba Berlin och Panathinaikos

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Alba Berlin och Panathinaikos:

Datum Resultat
2023-04-07 Panathinaikos 84 – 88 Alba Berlin
2022-10-19 Alba Berlin 94 – 65 Panathinaikos
2022-04-06 Alba Berlin 87 – 78 Panathinaikos
2021-12-10 Panathinaikos 82 – 67 Alba Berlin

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Alba Berlin vs Panathinaikos matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Alba Berlin vs Panathinaikos Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Alba Berlin och Panathinaikos och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Alba Berlin vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Alba Berlin vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2023-11-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Alba Berlin vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Alba Berlin vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2023-11-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Alba Berlin vs Panathinaikos?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Alba Berlin vs Panathinaikos, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Alba Berlin vs Panathinaikos match?