Roma vs Feyenoord

Roma vs FeyenoordRomaFeyenoord

⚽ 2024-02-22 – UEFA Europa League

 

Roma vs Feyenoord Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Roma vs Feyenoord Prognoser

Vår förutsägelse för Roma vs Feyenoord matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-02-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Roma vs Feyenoord Prognoser

Vår förutsägelse för Roma vs Feyenoord matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-02-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Roma vs Feyenoord?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Roma vs Feyenoord rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Roma vs Feyenoord Förhandstitt

Matchen mellan Roma och Feyenoord kommer att ske den 2024-02-22. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare D. De Rossi och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Feyenoord har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Roma – Feyenoord, har Roma 1 segrar hemma, medan Feyenoord har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Roma: R. Lukaku(0.83 goals/match);N. Pisilli(1 goals/match);
  • för Feyenoord: n/a

Resultat Mellan Roma och Feyenoord

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Roma och Feyenoord:

Datum Resultat
2024-02-15 Feyenoord 1 – 1 Roma
2023-04-20 Roma 4 – 1 Feyenoord
2015-02-26 Feyenoord 1 – 2 Roma
2015-02-19 Roma 1 – 1 Feyenoord

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Roma – Feyenoord.

Vilka är dina kommentarer och tips för Roma vs Feyenoord?