Reims vs Toulouse

Reims vs ToulouseReimsToulouse

⚽ 2024-02-04 – Ligue 1

 

Reims vs Toulouse Förhandstitt

Matchen mellan Reims och Toulouse kommer att ske den 2024-02-04. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare W. Still och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Toulouse har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Reims – Toulouse, har Reims 1 segrar hemma, medan Toulouse har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Reims: n/a
  • för Toulouse: n/a

Resultat Mellan Reims och Toulouse

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Reims och Toulouse:

Datum Resultat
2023-10-22 Toulouse 1 – 1 Reims
2023-02-26 Reims 3 – 0 Toulouse
2023-02-08 Toulouse 3 – 1 Reims
2022-09-11 Toulouse 1 – 0 Reims

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Reims – Toulouse.

Reims vs Toulouse Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Reims vs Toulouse Prognoser

Vår förutsägelse för Reims vs Toulouse matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Reims vs Toulouse Prognoser

Vår förutsägelse för Reims vs Toulouse matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Reims vs Toulouse?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Reims vs Toulouse rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Reims vs Toulouse?