Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv

Real Madrid vs Maccabi Tel AvivReal MadridMaccabi Tel Aviv

🏀 2024-01-30 – Euroleague

 

Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv Förhandstitt

Matchen Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2024-01-30. Hemmalaget kommer med 17 segrar på de 20 senaste matcherna som spelats, medan Maccabi Tel Aviv har ett 0.571 procentuellt facit i vinst på de 7 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Real Madrid med 1 segrar på hemmaplan, medan Maccabi Tel Aviv har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Real Madrid en genomsnittlig poängskillnad på 11.0 poäng, medan Maccabi Tel Aviv har en genomsnittlig poängskillnad på 7.3 poäng:

  • Real Madrid: 89.5 poäng i snitt för, 78.5 poäng i snitt mot
  • Maccabi Tel Aviv: 90.7 poäng i snitt för, 83.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Real Madrid och Maccabi Tel Aviv

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Real Madrid och Maccabi Tel Aviv:

Datum Resultat
2023-11-28 Maccabi Tel Aviv 70 – 99 Real Madrid
2023-04-13 Maccabi Tel Aviv 100 – 96 Real Madrid
2023-01-06 Real Madrid 98 – 65 Maccabi Tel Aviv
2022-04-26 Maccabi Tel Aviv 76 – 87 Real Madrid

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Real Madrid och Maccabi Tel Aviv och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2024-01-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2024-01-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv match?