West Ham United vs AFC Bournemouth

West Ham United vs AFC BournemouthWest Ham UnitedAFC Bournemouth

⚽ 2024-02-01 – Premier League

 

West Ham United vs AFC Bournemouth Förhandstitt

Matchen mellan West Ham United och AFC Bournemouth kommer att ske den 2024-02-01. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 19:30 GMT. Laget leds av tränare D. Moyes och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AFC Bournemouth har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan West Ham United – AFC Bournemouth, har West Ham United 2 segrar hemma, medan AFC Bournemouth har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för West Ham United: n/a
  • för AFC Bournemouth: n/a

Resultat Mellan West Ham United och AFC Bournemouth

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan West Ham United och AFC Bournemouth:

Datum Resultat
2023-08-12 AFC Bournemouth 1 – 1 West Ham United
2023-04-23 AFC Bournemouth 0 – 4 West Ham United
2022-10-24 West Ham United 2 – 0 AFC Bournemouth
2020-01-01 West Ham United 4 – 0 AFC Bournemouth

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan West Ham United – AFC Bournemouth.

West Ham United vs AFC Bournemouth Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

West Ham United vs AFC Bournemouth Prognoser

Vår förutsägelse för West Ham United vs AFC Bournemouth matchen som spelas i Premier League den 2024-02-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

West Ham United vs AFC Bournemouth Prognoser

Vår förutsägelse för West Ham United vs AFC Bournemouth matchen som spelas i Premier League den 2024-02-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på West Ham United vs AFC Bournemouth?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen West Ham United vs AFC Bournemouth rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för West Ham United vs AFC Bournemouth?