Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne

Real Madrid vs Lyon-VilleurbanneReal MadridLyon-Villeurbanne

🏀 2024-02-01 – Euroleague

 

Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne Förhandstitt

Matchen Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:45 GMT tid den 2024-02-01. Hemmalaget kommer med 17 segrar på de 20 senaste matcherna som spelats, medan Lyon-Villeurbanne har ett 0.750 procentuellt facit i vinst på de 20 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Real Madrid med 2 segrar på hemmaplan, medan Lyon-Villeurbanne har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Real Madrid en genomsnittlig poängskillnad på 11.0 poäng, medan Lyon-Villeurbanne har en genomsnittlig poängskillnad på 7.6 poäng:

  • Real Madrid: 89.5 poäng i snitt för, 78.5 poäng i snitt mot
  • Lyon-Villeurbanne: 86.4 poäng i snitt för, 78.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Real Madrid och Lyon-Villeurbanne

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Real Madrid och Lyon-Villeurbanne:

Datum Resultat
2023-12-28 Lyon-Villeurbanne 76 – 77 Real Madrid
2023-03-03 Lyon-Villeurbanne 71 – 75 Real Madrid
2022-12-22 Real Madrid 92 – 73 Lyon-Villeurbanne
2022-03-17 Real Madrid 70 – 58 Lyon-Villeurbanne

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Real Madrid och Lyon-Villeurbanne och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne Prognoser

Vår prognos för matchen Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague den 2024-02-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne Prognoser

Vår prognos för matchen Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague den 2024-02-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Madrid vs Lyon-Villeurbanne match?