RB Leipzig vs Borussia M’gladbach

RB Leipzig vs Borussia M’gladbachRB LeipzigBorussia M'gladbach

⚽ 2024-02-17 – Bundesliga

 

RB Leipzig vs Borussia M’gladbach Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

RB Leipzig vs Borussia M'gladbach Prognoser

Vår förutsägelse för RB Leipzig vs Borussia M'gladbach matchen som spelas i Bundesliga den 2024-02-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

RB Leipzig vs Borussia M'gladbach Prognoser

Vår förutsägelse för RB Leipzig vs Borussia M'gladbach matchen som spelas i Bundesliga den 2024-02-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på RB Leipzig vs Borussia M’gladbach?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen RB Leipzig vs Borussia M’gladbach rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

RB Leipzig vs Borussia M’gladbach Förhandstitt

Matchen mellan RB Leipzig och Borussia M’gladbach kommer att ske den 2024-02-17. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare M. Rose och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Borussia M’gladbach har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan RB Leipzig – Borussia M’gladbach, har RB Leipzig 1 segrar hemma, medan Borussia M’gladbach har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för RB Leipzig: n/a
  • för Borussia M’gladbach: n/a

Resultat Mellan RB Leipzig och Borussia M’gladbach

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan RB Leipzig och Borussia M’gladbach:

Datum Resultat
2023-09-23 Borussia M’gladbach 0 – 1 RB Leipzig
2023-03-11 RB Leipzig 3 – 0 Borussia M’gladbach
2022-09-17 Borussia M’gladbach 3 – 0 RB Leipzig
2022-05-02 Borussia M’gladbach 3 – 1 RB Leipzig

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan RB Leipzig – Borussia M’gladbach.

Vilka är dina kommentarer och tips för RB Leipzig vs Borussia M’gladbach?