Portland Trail Blazers vs Orlando Magic

Portland Trail Blazers vs Orlando MagicPortland Trail BlazersOrlando Magic

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Förhandstitt

Matchen Portland Trail Blazers vs Orlando Magic som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:00 GMT tid den 2023-10-28. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Orlando Magic har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 0 segrar på hemmaplan, medan Orlando Magic har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på -12 poäng, medan Orlando Magic har en genomsnittlig poängskillnad på 30 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 111 poäng i snitt för, 123 poäng i snitt mot
  • Orlando Magic: 116 poäng i snitt för, 86 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Orlando Magic

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Orlando Magic:

Datum Resultat
2023-07-14 Orlando Magic 71 – 88 Portland Trail Blazers
2023-03-05 Orlando Magic 119 – 122 Portland Trail Blazers
2023-01-11 Portland Trail Blazers 106 – 109 Orlando Magic
2022-02-09 Portland Trail Blazers 95 – 113 Orlando Magic

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Orlando Magic matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Orlando Magic och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Orlando Magic som spelas i NBA den 2023-10-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Orlando Magic som spelas i NBA den 2023-10-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Orlando Magic?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Orlando Magic, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Orlando Magic match?