Partizan vs Real Madrid

Partizan vs Real MadridPartizanReal Madrid

🏀 2023-03-31 – Euroleague

 

Partizan vs Real Madrid Förhandstitt

Matchen Partizan vs Real Madrid som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:30 GMT tid den 2023-03-31. Hemmalaget kommer med segrar på de senaste matcherna som spelats, medan Real Madrid har ett 0.833 procentuellt facit i vinst på de 24 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Partizan med 0 segrar på hemmaplan, medan Real Madrid har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Partizan en genomsnittlig poängskillnad på poäng, medan Real Madrid har en genomsnittlig poängskillnad på 12.2 poäng:

  • Partizan: poäng i snitt för, poäng i snitt mot
  • Real Madrid: 88.3 poäng i snitt för, 76.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Partizan och Real Madrid

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Partizan och Real Madrid:

Datum Resultat
2022-11-24 Real Madrid 105 – 97 Partizan
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Partizan vs Real Madrid matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Partizan vs Real Madrid Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Partizan och Real Madrid och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Partizan vs Real Madrid Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Real Madrid som spelas i Euroleague den 2023-03-31 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Partizan vs Real Madrid Prognoser

Vår prognos för matchen Partizan vs Real Madrid som spelas i Euroleague den 2023-03-31 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Partizan vs Real Madrid?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Partizan vs Real Madrid, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Partizan vs Real Madrid match?