AIK Basket vs Helsingborg

AIK Basket vs HelsingborgAIK BasketHelsingborg

🏀 2023-04-01 – Superettan

 

AIK Basket vs Helsingborg Förhandstitt

Matchen AIK Basket vs Helsingborg som spelas i Superettan kommer att starta klockan 13:00 GMT tid den 2023-04-01. Hemmalaget kommer med 12 segrar på de 23 senaste matcherna som spelats, medan Helsingborg har ett 0.783 procentuellt facit i vinst på de 23 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi AIK Basket med 0 segrar på hemmaplan, medan Helsingborg har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har AIK Basket en genomsnittlig poängskillnad på -0.1 poäng, medan Helsingborg har en genomsnittlig poängskillnad på 10.8 poäng:

  • AIK Basket: 84.6 poäng i snitt för, 84.7 poäng i snitt mot
  • Helsingborg: 87.0 poäng i snitt för, 76.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan AIK Basket och Helsingborg

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan AIK Basket och Helsingborg:

Datum Resultat
2022-11-19 Helsingborg 103 – 75 AIK Basket
2022-02-26 Helsingborg 83 – 66 AIK Basket
2022-02-05 AIK Basket 70 – 84 Helsingborg
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för AIK Basket vs Helsingborg matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

AIK Basket vs Helsingborg Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan AIK Basket och Helsingborg och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

AIK Basket vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen AIK Basket vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2023-04-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

AIK Basket vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen AIK Basket vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2023-04-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på AIK Basket vs Helsingborg?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen AIK Basket vs Helsingborg, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för AIK Basket vs Helsingborg match?