Olympique Marseille vs Nantes

Olympique Marseille vs NantesOlympique MarseilleNantes

⚽ 2024-03-10 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Nantes Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Olympique Marseille vs Nantes Prognoser

Vår förutsägelse för Olympique Marseille vs Nantes matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-03-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Olympique Marseille vs Nantes Prognoser

Vår förutsägelse för Olympique Marseille vs Nantes matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-03-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Olympique Marseille vs Nantes?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Olympique Marseille vs Nantes rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Olympique Marseille vs Nantes Förhandstitt

Matchen mellan Olympique Marseille och Nantes kommer att ske den 2024-03-10. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare J. Gasset och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Nantes har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Olympique Marseille – Nantes, har Olympique Marseille 2 segrar hemma, medan Nantes har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Olympique Marseille: n/a
  • för Nantes: n/a

Resultat Mellan Olympique Marseille och Nantes

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Olympique Marseille och Nantes:

Datum Resultat
2023-09-01 Nantes 1 – 1 Olympique Marseille
2023-02-01 Nantes 0 – 2 Olympique Marseille
2022-08-20 Olympique Marseille 2 – 1 Nantes
2022-04-20 Olympique Marseille 3 – 2 Nantes

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Olympique Marseille – Nantes.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olympique Marseille vs Nantes?