Olimpia Milano vs Real Madrid

Olimpia Milano vs Real MadridOlimpia MilanoReal Madrid

🏀 2024-02-08 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Real Madrid Förhandstitt

Matchen Olimpia Milano vs Real Madrid som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2024-02-08. Hemmalaget kommer med 13 segrar på de 19 senaste matcherna som spelats, medan Real Madrid har ett 0.857 procentuellt facit i vinst på de 21 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Olimpia Milano med 0 segrar på hemmaplan, medan Real Madrid har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Olimpia Milano en genomsnittlig poängskillnad på 5.5 poäng, medan Real Madrid har en genomsnittlig poängskillnad på 11.1 poäng:

  • Olimpia Milano: 79.3 poäng i snitt för, 73.8 poäng i snitt mot
  • Real Madrid: 89.6 poäng i snitt för, 78.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Olimpia Milano och Real Madrid

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Olimpia Milano och Real Madrid:

Datum Resultat
2023-10-19 Real Madrid 88 – 71 Olimpia Milano
2023-03-16 Real Madrid 91 – 87 Olimpia Milano
2022-11-03 Olimpia Milano 77 – 83 Real Madrid
2022-03-10 Real Madrid 92 – 88 Olimpia Milano

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Olimpia Milano vs Real Madrid matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Olimpia Milano vs Real Madrid Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Olimpia Milano och Real Madrid och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Olimpia Milano vs Real Madrid Prognoser

Vår prognos för matchen Olimpia Milano vs Real Madrid som spelas i Euroleague den 2024-02-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Olimpia Milano vs Real Madrid Prognoser

Vår prognos för matchen Olimpia Milano vs Real Madrid som spelas i Euroleague den 2024-02-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Olimpia Milano vs Real Madrid?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Olimpia Milano vs Real Madrid, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olimpia Milano vs Real Madrid match?