Olimpia Milano vs Alba Berlin

Olimpia Milano vs Alba BerlinOlimpia MilanoAlba Berlin

🏀 2024-01-09 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Alba Berlin Förhandstitt

Matchen Olimpia Milano vs Alba Berlin som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2024-01-09. Hemmalaget kommer med 9 segrar på de 15 senaste matcherna som spelats, medan Alba Berlin har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 12 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Olimpia Milano med 1 segrar på hemmaplan, medan Alba Berlin har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Olimpia Milano en genomsnittlig poängskillnad på 4.2 poäng, medan Alba Berlin har en genomsnittlig poängskillnad på 7.2 poäng:

  • Olimpia Milano: 78.7 poäng i snitt för, 74.5 poäng i snitt mot
  • Alba Berlin: 92.6 poäng i snitt för, 85.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Olimpia Milano och Alba Berlin

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Olimpia Milano och Alba Berlin:

Datum Resultat
2023-10-26 Alba Berlin 85 – 82 Olimpia Milano
2023-01-10 Alba Berlin 83 – 63 Olimpia Milano
2022-10-14 Olimpia Milano 74 – 80 Alba Berlin
2022-01-18 Olimpia Milano 84 – 76 Alba Berlin

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Olimpia Milano vs Alba Berlin matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Olimpia Milano vs Alba Berlin Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Olimpia Milano och Alba Berlin och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Olimpia Milano vs Alba Berlin Prognoser

Vår prognos för matchen Olimpia Milano vs Alba Berlin som spelas i Euroleague den 2024-01-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Olimpia Milano vs Alba Berlin Prognoser

Vår prognos för matchen Olimpia Milano vs Alba Berlin som spelas i Euroleague den 2024-01-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Olimpia Milano vs Alba Berlin?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Olimpia Milano vs Alba Berlin, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olimpia Milano vs Alba Berlin match?