Odd vs Haugesund

Odd vs HaugesundOddHaugesund

⚽ 2024-03-31 – Eliteserien

 

Odd vs Haugesund Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Odd vs Haugesund Prognoser

Vår förutsägelse för Odd vs Haugesund matchen som spelas i Eliteserien den 2024-03-31 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Odd vs Haugesund Prognoser

Vår förutsägelse för Odd vs Haugesund matchen som spelas i Eliteserien den 2024-03-31 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Odd vs Haugesund?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Odd vs Haugesund rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Odd vs Haugesund Förhandstitt

Matchen mellan Odd och Haugesund kommer att ske den 2024-03-31. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare K. Dokken och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Haugesund har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Odd – Haugesund, har Odd 0 segrar hemma, medan Haugesund har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Odd: n/a
  • för Haugesund: n/a

Resultat Mellan Odd och Haugesund

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Odd och Haugesund:

Datum Resultat
2023-09-24 Odd 1 – 1 Haugesund
2023-07-02 Haugesund 2 – 1 Odd
2022-10-02 Haugesund 2 – 2 Odd
2022-05-16 Odd 0 – 4 Haugesund

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Odd – Haugesund.

Vilka är dina kommentarer och tips för Odd vs Haugesund?