Newcastle United vs Luton Town

Newcastle United vs Luton TownNewcastle UnitedLuton Town

⚽ 2024-02-03 – Premier League

 

Newcastle United vs Luton Town Förhandstitt

Matchen mellan Newcastle United och Luton Town kommer att ske den 2024-02-03. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare E. Howe och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Luton Town har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Newcastle United – Luton Town, har Newcastle United 1 segrar hemma, medan Luton Town har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Newcastle United: n/a
  • för Luton Town: n/a

Resultat Mellan Newcastle United och Luton Town

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Newcastle United och Luton Town:

Datum Resultat
2023-12-23 Luton Town 1 – 0 Newcastle United
2018-01-06 Newcastle United 3 – 1 Luton Town
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Newcastle United – Luton Town.

Newcastle United vs Luton Town Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Newcastle United vs Luton Town Prognoser

Vår förutsägelse för Newcastle United vs Luton Town matchen som spelas i Premier League den 2024-02-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Newcastle United vs Luton Town Prognoser

Vår förutsägelse för Newcastle United vs Luton Town matchen som spelas i Premier League den 2024-02-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Newcastle United vs Luton Town?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Newcastle United vs Luton Town rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Newcastle United vs Luton Town?