Newcastle United vs Everton

Newcastle United vs EvertonNewcastle UnitedEverton

⚽ 2024-04-02 – Premier League

 

Newcastle United vs Everton Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Newcastle United vs Everton Prognoser

Vår förutsägelse för Newcastle United vs Everton matchen som spelas i Premier League den 2024-04-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Newcastle United vs Everton Prognoser

Vår förutsägelse för Newcastle United vs Everton matchen som spelas i Premier League den 2024-04-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Newcastle United vs Everton?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Newcastle United vs Everton rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Newcastle United vs Everton Förhandstitt

Matchen mellan Newcastle United och Everton kommer att ske den 2024-04-02. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 18:30 GMT. Laget leds av tränare E. Howe och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Everton har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Newcastle United – Everton, har Newcastle United 1 segrar hemma, medan Everton har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Newcastle United: n/a
  • för Everton: n/a

Resultat Mellan Newcastle United och Everton

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Newcastle United och Everton:

Datum Resultat
2023-12-07 Everton 3 – 0 Newcastle United
2023-04-27 Everton 1 – 4 Newcastle United
2022-10-19 Newcastle United 1 – 0 Everton
2022-03-17 Everton 1 – 0 Newcastle United

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Newcastle United – Everton.

Vilka är dina kommentarer och tips för Newcastle United vs Everton?