New York Knicks vs Oklahoma City Thunder

New York Knicks vs Oklahoma City ThunderNew York KnicksOklahoma City Thunder

🏀 2024-04-01 – NBA

 

New York Knicks vs Oklahoma City Thunder Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New York Knicks och Oklahoma City Thunder och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New York Knicks vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2024-04-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New York Knicks vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2024-04-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New York Knicks vs Oklahoma City Thunder?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New York Knicks vs Oklahoma City Thunder, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

New York Knicks vs Oklahoma City Thunder Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen New York Knicks vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2024-04-01. Hemmalaget kommer med 44 segrar på de 73 senaste matcherna som spelats, medan Oklahoma City Thunder har ett 0.699 procentuellt facit i vinst på de 73 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New York Knicks med 0 segrar på hemmaplan, medan Oklahoma City Thunder har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New York Knicks en genomsnittlig poängskillnad på 4.8 poäng, medan Oklahoma City Thunder har en genomsnittlig poängskillnad på 7.5 poäng:

  • New York Knicks: 112.6 poäng i snitt för, 107.8 poäng i snitt mot
  • Oklahoma City Thunder: 120.5 poäng i snitt för, 113 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New York Knicks och Oklahoma City Thunder

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New York Knicks och Oklahoma City Thunder:

Datum Resultat
2023-12-28 Oklahoma City Thunder 129 – 120 New York Knicks
2022-11-22 Oklahoma City Thunder 119 – 129 New York Knicks
2022-11-13 New York Knicks 135 – 145 Oklahoma City Thunder
2022-02-15 New York Knicks 123 – 127 Oklahoma City Thunder

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New York Knicks vs Oklahoma City Thunder matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för New York Knicks vs Oklahoma City Thunder match?