New York Knicks vs Cleveland Cavaliers

New York Knicks vs Cleveland CavaliersNew York KnicksCleveland Cavaliers

🏀 2023-11-02 – NBA

 

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Förhandstitt

Matchen New York Knicks vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2023-11-02. Hemmalaget kommer med 1 segrar på de 3 senaste matcherna som spelats, medan Cleveland Cavaliers har ett 0.333 procentuellt facit i vinst på de 3 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New York Knicks med 2 segrar på hemmaplan, medan Cleveland Cavaliers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New York Knicks en genomsnittlig poängskillnad på -2.3 poäng, medan Cleveland Cavaliers har en genomsnittlig poängskillnad på -4.6 poäng:

  • New York Knicks: 105.7 poäng i snitt för, 108 poäng i snitt mot
  • Cleveland Cavaliers: 110.7 poäng i snitt för, 115.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New York Knicks och Cleveland Cavaliers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New York Knicks och Cleveland Cavaliers:

Datum Resultat
2023-11-01 Cleveland Cavaliers 91 – 109 New York Knicks
2023-04-27 Cleveland Cavaliers 95 – 106 New York Knicks
2023-04-23 New York Knicks 102 – 93 Cleveland Cavaliers
2023-04-22 New York Knicks 99 – 79 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New York Knicks vs Cleveland Cavaliers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New York Knicks och Cleveland Cavaliers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2023-11-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New York Knicks vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2023-11-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New York Knicks vs Cleveland Cavaliers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New York Knicks vs Cleveland Cavaliers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New York Knicks vs Cleveland Cavaliers match?