Barcelona vs Panathinaikos

Barcelona vs PanathinaikosBarcelonaPanathinaikos

🏀 2023-11-03 – Euroleague

 

Barcelona vs Panathinaikos Förhandstitt

Matchen Barcelona vs Panathinaikos som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2023-11-03. Hemmalaget kommer med 5 segrar på de 7 senaste matcherna som spelats, medan Panathinaikos har ett 1.000 procentuellt facit i vinst på de 4 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Barcelona med 2 segrar på hemmaplan, medan Panathinaikos har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Barcelona en genomsnittlig poängskillnad på 4.3 poäng, medan Panathinaikos har en genomsnittlig poängskillnad på 15.3 poäng:

  • Barcelona: 84.4 poäng i snitt för, 80.1 poäng i snitt mot
  • Panathinaikos: 81.3 poäng i snitt för, 66.0 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Barcelona och Panathinaikos

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Barcelona och Panathinaikos:

Datum Resultat
2023-03-23 Panathinaikos 74 – 88 Barcelona
2022-12-16 Barcelona 74 – 68 Panathinaikos
2022-02-03 Barcelona 86 – 60 Panathinaikos
2021-12-16 Panathinaikos 82 – 85 Barcelona

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Barcelona vs Panathinaikos matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Barcelona vs Panathinaikos Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Barcelona och Panathinaikos och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Barcelona vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Barcelona vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2023-11-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Barcelona vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Barcelona vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2023-11-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Barcelona vs Panathinaikos?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Barcelona vs Panathinaikos, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Barcelona vs Panathinaikos match?