New Orleans Pelicans vs Washington Wizards

New Orleans Pelicans vs Washington WizardsNew Orleans PelicansWashington Wizards

🏀 2024-02-15 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Washington Wizards Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Washington Wizards och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2024-02-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2024-02-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Washington Wizards?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Washington Wizards, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

New Orleans Pelicans vs Washington Wizards Förhandstitt

Matchen New Orleans Pelicans vs Washington Wizards som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-02-15. Hemmalaget kommer med 32 segrar på de 54 senaste matcherna som spelats, medan Washington Wizards har ett 0.17 procentuellt facit i vinst på de 53 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 1 segrar på hemmaplan, medan Washington Wizards har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 4.1 poäng, medan Washington Wizards har en genomsnittlig poängskillnad på -9.1 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 116.1 poäng i snitt för, 112 poäng i snitt mot
  • Washington Wizards: 114.6 poäng i snitt för, 123.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Washington Wizards

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Washington Wizards:

Datum Resultat
2023-12-14 Washington Wizards 122 – 142 New Orleans Pelicans
2023-01-29 New Orleans Pelicans 103 – 113 Washington Wizards
2023-01-10 Washington Wizards 112 – 132 New Orleans Pelicans
2022-07-13 New Orleans Pelicans 106 – 88 Washington Wizards

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Washington Wizards matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Washington Wizards match?