New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers

New Orleans Pelicans vs Portland Trail BlazersNew Orleans PelicansPortland Trail Blazers

🏀 2024-03-17 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-03-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-03-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2024-03-17. Hemmalaget kommer med 39 segrar på de 65 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.288 procentuellt facit i vinst på de 66 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 1 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 4.9 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på -8 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 116.1 poäng i snitt för, 111.2 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 107.7 poäng i snitt för, 115.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2024-02-11 Portland Trail Blazers 84 – 93 New Orleans Pelicans
2023-03-28 Portland Trail Blazers 90 – 124 New Orleans Pelicans
2023-03-12 New Orleans Pelicans 127 – 110 Portland Trail Blazers
2023-03-02 Portland Trail Blazers 110 – 121 New Orleans Pelicans

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers match?