Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers

Houston Rockets vs Cleveland CavaliersHouston RocketsCleveland Cavaliers

🏀 2024-03-16 – NBA

 

Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Houston Rockets och Cleveland Cavaliers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-03-16 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-03-16 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA kommer att starta klockan 22:00 GMT tid den 2024-03-16. Hemmalaget kommer med 31 segrar på de 66 senaste matcherna som spelats, medan Cleveland Cavaliers har ett 0.636 procentuellt facit i vinst på de 66 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Houston Rockets med 0 segrar på hemmaplan, medan Cleveland Cavaliers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Houston Rockets en genomsnittlig poängskillnad på 0.6 poäng, medan Cleveland Cavaliers har en genomsnittlig poängskillnad på 4.4 poäng:

  • Houston Rockets: 113.2 poäng i snitt för, 112.6 poäng i snitt mot
  • Cleveland Cavaliers: 113.8 poäng i snitt för, 109.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Houston Rockets och Cleveland Cavaliers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Houston Rockets och Cleveland Cavaliers:

Datum Resultat
2023-12-19 Cleveland Cavaliers 135 – 130 Houston Rockets
2023-07-18 Cleveland Cavaliers 99 – 78 Houston Rockets
2023-03-26 Cleveland Cavaliers 108 – 91 Houston Rockets
2023-01-27 Houston Rockets 95 – 113 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers match?