Mors vs Bjerringbro/Silkeborg

Mors vs Bjerringbro/SilkeborgMorsBjerringbro/Silkeborg

🤾 2024-04-06 – Herre Handbold Ligaen

 

Mors vs Bjerringbro/Silkeborg Bettingtips

Vi kan snabbt titta på H2H-resultaten för matchen Mors vs Bjerringbro/Silkeborg och beräkna sannolikheten för matchvinnaren för denna handbollsmatch.

Mors vs Bjerringbro/Silkeborg Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Mors - Bjerringbro/Silkeborg, som spelas i Herre Handbold Ligaen den 2024-04-06. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Mors vs Bjerringbro/Silkeborg Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Mors - Bjerringbro/Silkeborg, som spelas i Herre Handbold Ligaen den 2024-04-06. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Innan du satsar på matchvinnaren rekommenderar vi att du granskar mer detaljerad statistik. Det är bäst att kolla statistiken själv med data från HandballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Vilken bookmaker ska du använda för att spela på Mors vs Bjerringbro/Silkeborg?

Nedan finns några rekommenderade webbplatser som låter dig placera spel på matchvinnare på Mors vs Bjerringbro/Silkeborg, samt andra spelmarknader som över/under, udda/jämnt, vinnare i halvtid och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Dessa operatörer är rekommenderade baserat på branscherfarenhet och användarrecensioner. Dessa bookmakers erbjuder också bonusar för nya kunder, vilket är bra för spel på fotboll, handboll och andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Mors vs Bjerringbro/Silkeborg Förhandstitt

Herre Handbold Ligaen matchen Mors vs Bjerringbro/Silkeborg inleds klockan 16:00 GMT den 2024-04-06. Lag Mors har 0 vinster på de 0 senaste matcherna, medan bortalaget har vunnit 0 matcher på de 0 senaste matcherna.

Mors har ett snitt på poäng för per match, och poäng i snitt mot. Bjerringbro/Silkeborg å andra sidan kommer med ett poängsnitt på poäng per match och poäng i snitt mot.

  • Mors: 0 spelade matcher med 0 segrar, 0 förluster, 0 oavgjorda matcher i nationella ligan
  • Bjerringbro/Silkeborg: 0 spelade matcher med 0 segrar, 0 förluster, oavgjorda matcher i nationella ligan

Resultat Mellan Mors och Bjerringbro/Silkeborg

De 4 senaste handbollsmötena mellan Mors och Bjerringbro/Silkeborg i head to head har gett följande resultat:

Datum Resultat
2024-02-02 Bjerringbro/Silkeborg 30 – 30 Mors
2023-09-28 Mors 31 – 31 Bjerringbro/Silkeborg
2023-04-05 Bjerringbro/Silkeborg 32 – 27 Mors
2022-11-19 Mors 25 – 30 Bjerringbro/Silkeborg

H2H-data för Mors vs Bjerringbro/Silkeborg presenteras bättre på HandballStats247, där diverse andra spel- och ligaresultat erbjuds.

Vilka är dina kommentarer och tips för Mors vs Bjerringbro/Silkeborg?