Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers

Los Angeles Lakers vs Cleveland CavaliersLos Angeles LakersCleveland Cavaliers

🏀 2024-04-06 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Lakers och Cleveland Cavaliers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-04-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-04-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA kommer att starta klockan 20:30 GMT tid den 2024-04-06. Hemmalaget kommer med 44 segrar på de 77 senaste matcherna som spelats, medan Cleveland Cavaliers har ett 0.597 procentuellt facit i vinst på de 77 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Lakers med 0 segrar på hemmaplan, medan Cleveland Cavaliers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Lakers en genomsnittlig poängskillnad på 0.4 poäng, medan Cleveland Cavaliers har en genomsnittlig poängskillnad på 2.7 poäng:

  • Los Angeles Lakers: 117.9 poäng i snitt för, 117.5 poäng i snitt mot
  • Cleveland Cavaliers: 112.6 poäng i snitt för, 109.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Lakers och Cleveland Cavaliers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Lakers och Cleveland Cavaliers:

Datum Resultat
2023-11-26 Cleveland Cavaliers 115 – 121 Los Angeles Lakers
2022-12-07 Cleveland Cavaliers 116 – 102 Los Angeles Lakers
2022-11-06 Los Angeles Lakers 100 – 114 Cleveland Cavaliers
2022-03-22 Cleveland Cavaliers 120 – 131 Los Angeles Lakers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers match?