Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans

Memphis Grizzlies vs New Orleans PelicansMemphis GrizzliesNew Orleans Pelicans

🏀 2023-10-26 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans Förhandstitt

Matchen Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-10-26. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 5 senaste matcherna som spelats, medan New Orleans Pelicans har ett 0.25 procentuellt facit i vinst på de 4 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Memphis Grizzlies med 2 segrar på hemmaplan, medan New Orleans Pelicans har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Memphis Grizzlies en genomsnittlig poängskillnad på -1.2 poäng, medan New Orleans Pelicans har en genomsnittlig poängskillnad på -10.7 poäng:

  • Memphis Grizzlies: 115.4 poäng i snitt för, 116.6 poäng i snitt mot
  • New Orleans Pelicans: 100.3 poäng i snitt för, 111 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Memphis Grizzlies och New Orleans Pelicans

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Memphis Grizzlies och New Orleans Pelicans:

Datum Resultat
2023-04-06 New Orleans Pelicans 138 – 131 Memphis Grizzlies
2023-01-01 Memphis Grizzlies 116 – 101 New Orleans Pelicans
2022-11-26 Memphis Grizzlies 132 – 111 New Orleans Pelicans
2022-11-16 New Orleans Pelicans 113 – 102 Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Memphis Grizzlies och New Orleans Pelicans och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2023-10-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2023-10-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans match?