Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets

Memphis Grizzlies vs Denver NuggetsMemphis GrizzliesDenver Nuggets

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets Förhandstitt

Matchen Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2023-10-28. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Denver Nuggets har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Memphis Grizzlies med 1 segrar på hemmaplan, medan Denver Nuggets har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Memphis Grizzlies en genomsnittlig poängskillnad på -7 poäng, medan Denver Nuggets har en genomsnittlig poängskillnad på 12 poäng:

  • Memphis Grizzlies: 104 poäng i snitt för, 111 poäng i snitt mot
  • Denver Nuggets: 119 poäng i snitt för, 107 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Memphis Grizzlies och Denver Nuggets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Memphis Grizzlies och Denver Nuggets:

Datum Resultat
2023-03-04 Denver Nuggets 113 – 97 Memphis Grizzlies
2023-02-26 Memphis Grizzlies 112 – 94 Denver Nuggets
2022-12-21 Denver Nuggets 105 – 91 Memphis Grizzlies
2022-04-08 Denver Nuggets 122 – 109 Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Memphis Grizzlies och Denver Nuggets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2023-10-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2023-10-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets match?