Mallorca vs Osasuna

Mallorca vs OsasunaMallorcaOsasuna

⚽ 2023-12-21 – La Liga

 

Mallorca vs Osasuna Förhandstitt

Matchen mellan Mallorca och Osasuna kommer att ske den 2023-12-21. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:30 GMT. Laget leds av tränare J. Aguirre och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Osasuna har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Mallorca – Osasuna, har Mallorca 0 segrar hemma, medan Osasuna har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Mallorca: n/a
  • för Osasuna: n/a

Resultat Mellan Mallorca och Osasuna

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Mallorca och Osasuna:

Datum Resultat
2023-03-31 Mallorca 0 – 0 Osasuna
2023-01-14 Osasuna 1 – 0 Mallorca
2022-05-22 Osasuna 0 – 2 Mallorca
2021-09-26 Mallorca 2 – 3 Osasuna

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Mallorca – Osasuna.

Mallorca vs Osasuna Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Mallorca vs Osasuna Prognoser

Vår förutsägelse för Mallorca vs Osasuna matchen som spelas i La Liga den 2023-12-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Mallorca vs Osasuna Prognoser

Vår förutsägelse för Mallorca vs Osasuna matchen som spelas i La Liga den 2023-12-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Mallorca vs Osasuna?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Mallorca vs Osasuna rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Mallorca vs Osasuna?