Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano

Maccabi Tel Aviv vs Olimpia MilanoMaccabi Tel AvivOlimpia Milano

🏀 2024-04-11 – Euroleague

 

Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Maccabi Tel Aviv och Olimpia Milano och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2024-04-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2024-04-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:05 GMT tid den 2024-04-11. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 21 senaste matcherna som spelats, medan Olimpia Milano har ett 0.692 procentuellt facit i vinst på de 26 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Maccabi Tel Aviv med 1 segrar på hemmaplan, medan Olimpia Milano har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Maccabi Tel Aviv en genomsnittlig poängskillnad på 11.7 poäng, medan Olimpia Milano har en genomsnittlig poängskillnad på 5.7 poäng:

  • Maccabi Tel Aviv: 91.1 poäng i snitt för, 79.4 poäng i snitt mot
  • Olimpia Milano: 79.5 poäng i snitt för, 73.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Maccabi Tel Aviv och Olimpia Milano

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Maccabi Tel Aviv och Olimpia Milano:

Datum Resultat
2023-10-31 Olimpia Milano 90 – 98 Maccabi Tel Aviv
2023-03-30 Maccabi Tel Aviv 85 – 66 Olimpia Milano
2022-12-13 Olimpia Milano 71 – 77 Maccabi Tel Aviv
2022-09-23 Maccabi Tel Aviv 71 – 80 Olimpia Milano

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano match?