Real Betis vs Celta de Vigo

Real Betis vs Celta de VigoReal BetisCelta de Vigo

⚽ 2024-04-12 – La Liga

 

Real Betis vs Celta de Vigo Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Betis vs Celta de Vigo Prognoser

Vår förutsägelse för Real Betis vs Celta de Vigo matchen som spelas i La Liga den 2024-04-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Betis vs Celta de Vigo Prognoser

Vår förutsägelse för Real Betis vs Celta de Vigo matchen som spelas i La Liga den 2024-04-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Betis vs Celta de Vigo?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Betis vs Celta de Vigo rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Real Betis vs Celta de Vigo Förhandstitt

Matchen mellan Real Betis och Celta de Vigo kommer att ske den 2024-04-12. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare M. Pellegrini och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Celta de Vigo har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Betis – Celta de Vigo, har Real Betis 0 segrar hemma, medan Celta de Vigo har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Betis: n/a
  • för Celta de Vigo: n/a

Resultat Mellan Real Betis och Celta de Vigo

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Betis och Celta de Vigo:

Datum Resultat
2024-01-03 Celta de Vigo 2 – 1 Real Betis
2023-02-04 Real Betis 3 – 4 Celta de Vigo
2022-10-02 Celta de Vigo 1 – 0 Real Betis
2022-03-20 Celta de Vigo 0 – 0 Real Betis

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Betis – Celta de Vigo.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Betis vs Celta de Vigo?