Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano

Lyon-Villeurbanne vs Olimpia MilanoLyon-VilleurbanneOlimpia Milano

🏀 2024-03-01 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Lyon-Villeurbanne och Olimpia Milano och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2024-03-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2024-03-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:00 GMT tid den 2024-03-01. Hemmalaget kommer med 17 segrar på de 23 senaste matcherna som spelats, medan Olimpia Milano har ett 0.700 procentuellt facit i vinst på de 20 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Lyon-Villeurbanne med 0 segrar på hemmaplan, medan Olimpia Milano har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Lyon-Villeurbanne en genomsnittlig poängskillnad på 7.3 poäng, medan Olimpia Milano har en genomsnittlig poängskillnad på 5.9 poäng:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.2 poäng i snitt för, 77.9 poäng i snitt mot
  • Olimpia Milano: 78.8 poäng i snitt för, 72.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Lyon-Villeurbanne och Olimpia Milano

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Lyon-Villeurbanne och Olimpia Milano:

Datum Resultat
2023-12-20 Olimpia Milano 84 – 61 Lyon-Villeurbanne
2023-09-09 Olimpia Milano 95 – 78 Lyon-Villeurbanne
2023-01-20 Olimpia Milano 73 – 79 Lyon-Villeurbanne
2022-10-06 Lyon-Villeurbanne 62 – 69 Olimpia Milano

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano match?