Lyngby vs Hvidovre

Lyngby vs HvidovreLyngbyHvidovre

⚽ 2024-03-03 – Superliga

 

Lyngby vs Hvidovre Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lyngby vs Hvidovre Prognoser

Vår förutsägelse för Lyngby vs Hvidovre matchen som spelas i Superliga den 2024-03-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lyngby vs Hvidovre Prognoser

Vår förutsägelse för Lyngby vs Hvidovre matchen som spelas i Superliga den 2024-03-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lyngby vs Hvidovre?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lyngby vs Hvidovre rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Lyngby vs Hvidovre Förhandstitt

Matchen mellan Lyngby och Hvidovre kommer att ske den 2024-03-03. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare M. Hoseth och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Hvidovre har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lyngby – Hvidovre, har Lyngby 1 segrar hemma, medan Hvidovre har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lyngby: n/a
  • för Hvidovre: n/a

Resultat Mellan Lyngby och Hvidovre

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lyngby och Hvidovre:

Datum Resultat
2023-09-17 Hvidovre 0 – 1 Lyngby
2022-05-12 Lyngby 1 – 0 Hvidovre
2022-04-07 Hvidovre 0 – 0 Lyngby
2021-11-06 Hvidovre 1 – 0 Lyngby

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lyngby – Hvidovre.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyngby vs Hvidovre?