Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors

Los Angeles Lakers vs Golden State WarriorsLos Angeles LakersGolden State Warriors

🏀 2024-03-17 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Lakers och Golden State Warriors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2024-03-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2024-03-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2024-03-17. Hemmalaget kommer med 36 segrar på de 67 senaste matcherna som spelats, medan Golden State Warriors har ett 0.523 procentuellt facit i vinst på de 65 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Lakers med 0 segrar på hemmaplan, medan Golden State Warriors har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Lakers en genomsnittlig poängskillnad på -0.5 poäng, medan Golden State Warriors har en genomsnittlig poängskillnad på 1.5 poäng:

  • Los Angeles Lakers: 117.1 poäng i snitt för, 117.6 poäng i snitt mot
  • Golden State Warriors: 118.2 poäng i snitt för, 116.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Lakers och Golden State Warriors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Lakers och Golden State Warriors:

Datum Resultat
2024-02-23 Golden State Warriors 128 – 110 Los Angeles Lakers
2024-01-28 Golden State Warriors 144 – 145 Los Angeles Lakers
2023-10-14 Los Angeles Lakers 125 – 129 Golden State Warriors
2023-10-08 Golden State Warriors 125 – 108 Los Angeles Lakers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors match?