Lazio vs Napoli

Lazio vs NapoliLazioNapoli

⚽ 2024-01-28 – Serie A

 

Lazio vs Napoli Förhandstitt

Matchen mellan Lazio och Napoli kommer att ske den 2024-01-28. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare M. Sarri och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Napoli har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lazio – Napoli, har Lazio 0 segrar hemma, medan Napoli har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lazio: n/a
  • för Napoli: n/a

Resultat Mellan Lazio och Napoli

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lazio och Napoli:

Datum Resultat
2023-09-02 Napoli 1 – 2 Lazio
2023-03-03 Napoli 0 – 1 Lazio
2022-09-03 Lazio 1 – 2 Napoli
2022-02-27 Lazio 1 – 2 Napoli

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lazio – Napoli.

Lazio vs Napoli Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lazio vs Napoli Prognoser

Vår förutsägelse för Lazio vs Napoli matchen som spelas i Serie A den 2024-01-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lazio vs Napoli Prognoser

Vår förutsägelse för Lazio vs Napoli matchen som spelas i Serie A den 2024-01-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lazio vs Napoli?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lazio vs Napoli rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lazio vs Napoli?