Kiel vs Eisenach

Kiel vs EisenachKielEisenach

🤾 2024-02-22 – Bundesliga

 

Kiel vs Eisenach Bettingtips

Vi kan snabbt titta på H2H-resultaten för matchen Kiel vs Eisenach och beräkna sannolikheten för matchvinnaren för denna handbollsmatch.

Kiel vs Eisenach Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Kiel - Eisenach, som spelas i Bundesliga den 2024-02-22. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Kiel vs Eisenach Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Kiel - Eisenach, som spelas i Bundesliga den 2024-02-22. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Innan du satsar på matchvinnaren rekommenderar vi att du granskar mer detaljerad statistik. Det är bäst att kolla statistiken själv med data från HandballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Vilken bookmaker ska du använda för att spela på Kiel vs Eisenach?

Nedan finns några rekommenderade webbplatser som låter dig placera spel på matchvinnare på Kiel vs Eisenach, samt andra spelmarknader som över/under, udda/jämnt, vinnare i halvtid och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Dessa operatörer är rekommenderade baserat på branscherfarenhet och användarrecensioner. Dessa bookmakers erbjuder också bonusar för nya kunder, vilket är bra för spel på fotboll, handboll och andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Kiel vs Eisenach Förhandstitt

Bundesliga matchen Kiel vs Eisenach inleds klockan 18:00 GMT den 2024-02-22. Lag Kiel har 15 vinster på de 21 senaste matcherna, medan bortalaget har vunnit 6 matcher på de 21 senaste matcherna.

Kiel har ett snitt på 33.4 poäng för per match, och 29.0 poäng i snitt mot. Eisenach å andra sidan kommer med ett poängsnitt på 28.8 poäng per match och 31.5 poäng i snitt mot.

  • Kiel: 21 spelade matcher med 15 segrar, 6 förluster, 0 oavgjorda matcher i nationella ligan
  • Eisenach: 21 spelade matcher med 6 segrar, 15 förluster, oavgjorda matcher i nationella ligan

Resultat Mellan Kiel och Eisenach

De 4 senaste handbollsmötena mellan Kiel och Eisenach i head to head har gett följande resultat:

Datum Resultat
2023-12-15 Eisenach 32 – 40 Kiel
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

H2H-data för Kiel vs Eisenach presenteras bättre på HandballStats247, där diverse andra spel- och ligaresultat erbjuds.

Vilka är dina kommentarer och tips för Kiel vs Eisenach?