KFUM Fryshuset vs RIG Mark

KFUM Fryshuset vs RIG MarkKFUM FryshusetRIG Mark

🏀 2024-02-10 – Superettan

 

KFUM Fryshuset vs RIG Mark Förhandstitt

Matchen KFUM Fryshuset vs RIG Mark som spelas i Superettan kommer att starta klockan 14:00 GMT tid den 2024-02-10. Hemmalaget kommer med 13 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan RIG Mark har ett 0.200 procentuellt facit i vinst på de 20 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi KFUM Fryshuset med 0 segrar på hemmaplan, medan RIG Mark har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har KFUM Fryshuset en genomsnittlig poängskillnad på 1.3 poäng, medan RIG Mark har en genomsnittlig poängskillnad på -8.0 poäng:

  • KFUM Fryshuset: 87.7 poäng i snitt för, 86.4 poäng i snitt mot
  • RIG Mark: 67.7 poäng i snitt för, 75.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan KFUM Fryshuset och RIG Mark

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan KFUM Fryshuset och RIG Mark:

Datum Resultat
2023-10-07 RIG Mark 68 – 83 KFUM Fryshuset
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för KFUM Fryshuset vs RIG Mark matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

KFUM Fryshuset vs RIG Mark Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan KFUM Fryshuset och RIG Mark och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

KFUM Fryshuset vs RIG Mark Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Fryshuset vs RIG Mark som spelas i Superettan den 2024-02-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

KFUM Fryshuset vs RIG Mark Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Fryshuset vs RIG Mark som spelas i Superettan den 2024-02-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på KFUM Fryshuset vs RIG Mark?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen KFUM Fryshuset vs RIG Mark, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för KFUM Fryshuset vs RIG Mark match?