Crystal Palace vs Chelsea

Crystal Palace vs ChelseaCrystal PalaceChelsea

⚽ 2024-02-12 – Premier League

 

Crystal Palace vs Chelsea Förhandstitt

Matchen mellan Crystal Palace och Chelsea kommer att ske den 2024-02-12. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare R. Hodgson och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Chelsea har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Crystal Palace – Chelsea, har Crystal Palace 0 segrar hemma, medan Chelsea har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Crystal Palace: n/a
  • för Chelsea: n/a

Resultat Mellan Crystal Palace och Chelsea

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Crystal Palace och Chelsea:

Datum Resultat
2023-12-27 Chelsea 2 – 1 Crystal Palace
2023-01-15 Chelsea 1 – 0 Crystal Palace
2022-10-01 Crystal Palace 1 – 2 Chelsea
2022-04-17 Chelsea 2 – 0 Crystal Palace

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Crystal Palace – Chelsea.

Crystal Palace vs Chelsea Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Crystal Palace vs Chelsea Prognoser

Vår förutsägelse för Crystal Palace vs Chelsea matchen som spelas i Premier League den 2024-02-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Crystal Palace vs Chelsea Prognoser

Vår förutsägelse för Crystal Palace vs Chelsea matchen som spelas i Premier League den 2024-02-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Crystal Palace vs Chelsea?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Crystal Palace vs Chelsea rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Crystal Palace vs Chelsea?